Офис Western Union Пловдив | Парични Преводи | Cash Express Service

Cash Express partners work with extended working hours on weekends and holidays

  • {{object.title}}

({{ filtered_offices.length }})

Arrow icon

{{ infoContent.title }}


Офис Western Union Пловдив

Парични преводи Western Union Пловдив

Офис Western Union Пловдив - с грижа за вас и вашите пари. Вече повече от 20 години Cash Express е вашата връзка с офиси на Western Union в Пловдив. Успяваме да задоволим нуждите на нашите клиенти в повече от над 180 населени места в България. Мрежата ни от сътрудници надхвърля 550 офиса и продължава бързо да се разраства, като се стреми да достигне до всеки свой клиент във всяка точка на страната.

Знаем колко е важно парите да пристигат навреме, а обслужването да бъде качествено. Затова се стремим да предоставяме на нашите потребители бързи, удобни и надеждни възможности за извършване на избраните от тях услуги за парични преводи във всеки един от нашите офиси на Western Union в Пловдив. Обявен за “Най-бързо развиващата се структура” през 2003 г, от Western Union и печелил наградата за “Най-добро качество на предлаганите услуги” няколко поредни години, Cash Express печели доверието на своите клиенти, предоставяйки качество и сигурност без компромис. Само за няколко минути парите, които сте изпратили, успяват да достигнат до своя рецепиент, а вие сте спокойни и уверени в надеждността на партньора, който виждате в наше лице.

Системата, която успяхме да създадем в партньорство с Western Union ни позволява подобаващо да откликваме на променящите се финансови потребности на нашите потребители и да продължаваме да бъдем до тях във важните моменти. Мрежата ни от офиси на Western Union в Пловдив продължава динамично да се разраства, за да можем да бъдем до вас навсякъде по всяко време. Внимателно подбираме всеки наш партньор и влагаме много време и усилия в тяхното търсене. Абсолютно със същата важност възприемаме и обучението на нашия персонал като успяваме да изградим екип от вискоквалифицирани професионалисти, които да успеят да отговорят на вашите нужди и въпроси във всеки един момент. На разположение на нашите потребители е центърът за обслужване на клиенти, където специално внимание ще бъде обърнато на вашия проблем. Специалистите ни от отдел “Маркетинг и бизнес” работят усърдно за поддържане на доверието у вече съществуващите клиенти и спечелването на нови такива. Отделът по продажби се стреми непрекъснато да разширява мрежата ни от агените, с оглед на вашия удобен достъп до нас. Нашият финансов отдел отговаря за стабилността на компанията, за да се чувствате и вие, но и ние сигурни, а отделът за прилагане на регулациите и защитата на потребителите следи за използването и прилагането на всички законови разпоредби. Вече повече от 20 години вие и вашите пари сте в сигурни ръце с нас! Защото ние се грижим за вас!

×