Визия | Cash Express Service

Визия

Благодарение на съвместната работа на Western Union, Кеш експрес и партньорите ни, ние дълги години успяваме да предоставяме на нашите потребители бързи, удобни и надеждни възможности за извършване на избраните от тях услуги за парични преводи:

  • Бързи – само за няколко минути - получателят, който сте избрали, може да изтегли парите веднага след като получите разписката и контролния номер на превода от служителя в офис. Насреща сме за спешни случаи и ситуации, за които навременната реакция е от значение.
  • Удобни – непрестанно близо до вас - широката мрежа от партньори, предлагащи услугите на Western Union, която обхваща над 180 населени места, в които са разположени над 550 офиса, ни позволява непрестанно да сме на една ръка разстояние от вас. Грижим се да се чувствате винаги близо до вашите любими хора и сигурни във финансовите си възможности.
  • Надеждни - дългогодишен опит - реализираме тази визия чрез мрежа от стотици локации, непрекъснато развиващи се технологии и чисти отношения с нашите партньори. Промените, настъпващи в структурата ни, винаги са в резултат на обратната връзка на нашите потребители, която е от водещо значение за нас.

Ние ви позволяваме да изберете качество и сигурност и да не правите компромиси с вашите парични преводи. Важно е да е знаете къде отиват вашите пари, а граденото с години доверие между нас и нашите партньори и прозрачността на процеса ви дават възможност да ни се доверите напълно.

Натрупаните през годините съвместни знания и опит ни позволяват да познаваме доверителите си и да бъдем близо до тях. Благодарение на дългогодишната споделена работа заедно и пожънатите в сферата успехи, ние съумяхме да изградим отлично действаща система, чрез която услугите на Western Union да стигат до вас безпроблемно. Непрестанно откликваме на променящите се финансови потребности на нашите потребители, за да продължаваме да бъдем до тях във важните моменти. За нас основен приоритет са доволните клиенти.

×